Praktisk information

Billeje

Vi har prøvet de fleste udlejningsfirmaer i Malaga lufthavn og både vi og vores venner, bruger nu altid en lille lokal biludlejer der hedder Autosflores.

Man kan finde firmaer, der annoncerer med billigere priser, men desværre kommer der nærmest altid alverdens skjulte gebyrer og tillæg oveni og det giver en masse bøvl.  Autosflores møder dig i lufthavnen. Når du kommer ud af ankomsthallen, står der en mand med et skilt med dit navn, og han følger dig direkte til bilen.

Du undgår ventetid, anmasende udlejere, skjulte gebyrer, ekstraomkostninger til forsikring/brændstof og alt det andet bøvl der oftest opstår.

Se mere på www.autosflores.com  (skriv evt. “Kenneth Andersen” i agent-feltet når du lejer, så får jeg 7% af lejeprisen i godtgørelse på min næste leje, men det er altså ikke derfor jeg anbefaler dem. Jeg giver dig gerne de 7% :-))

Alternativt kan du også prøve Helle Hollis (dansk selskab).  Hvis du oplyser vores klubnummer “H12580”, så får du 15% rabat og fastlane-service (og vi får 10% af lejeprisen som bonus næste gang vi selv lejer). Link: Helle Hollis

Kørselsvejledning

Adressen er:

Lomas de Los Monteros
Calle el Pinar 23 P2
29603 Marbella

Google Maps leder oftest ikke den korteste vej fra lufthavnen, så jeg vil anbefale at du fra lufthavnen kører efter A-7 mod Marbella/Cadiz langs vandet. Tag afkørsel mod Altos de Marbella, der står også “Hospital” på skiltet.  (2. Los Monteros afkørsel) – Følg derefter skiltene mod Samara resort op ad bjerget.

Når du kører ind i community’et Lomas de Los Monteros, så ligger bygningen på venstre hånd.  Penthousen er hele øverste etage i blok 23 og det er 2. garage

Hvis du når bommen ved indgangen til Samara resort, så er du kørt 50 m for langt :-).  Vores garageport er den 2. sidste på venstre hånd før bommen.

I garagen er det de to pladser til højre, nummer 7 + 8, som hører til lejligheden.

Ankomst

Du mødes i Lejligheden af Sara (eller evt. en af hendes folk). Sara er dansk og lokal udlejningsagent. Hun vil udlevere nøglerne samt vise dig rundt i lejligheden.  Sara er også din kontaktperson, hvis der opstår problemer under dit ophold. Sara kan fanges hele døgnet på tlf. +34 673800259.

Sara medbringer også en gratis velkomstpakke med øl, vand, vin og lidt snacks, så I har lidt at starte ferien med.

Tjek walk-in-closet for diverse “gaver” fra os og andre tidligere beboere.

 

 Afrejse

Aftal aflevering af nøglerne med Sara, så sørger hun for det praktisk omkring rengøring, vask af sengetøj, håndklæder m.v.

Derudover, så opfordrer vi til god karma – Giv det gode videre til næste gæster (…måske er det os selv :-))

Giv det gode videre 🙂   ….Læg dine overskudsting ind i walk-in-closset ved værelserne eller i kælderrummet og giv en gave til de næste mange gæster.  Det kunne være de ting I ikke kan have med hjem i flyveren, f.eks overskydende vin/sprut, bolde, badedyr,  shampoo eller lign.  Derved hjælper vi hinanden til en god ferie 🙂